Hi!
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de selfcare kleurplaat! 
Ik ben Anna, medisch en wetenschappelijk illustrator en wat mij betreft zijn er weinig dingen zo rustgevend als tekenen of schilderen; helemaal opgaan in het proces en alle vormen en kleuren op papier zien verschijnen. Dus toen Merel in haar nieuwsbrief vroeg of er nog suggesties of toevoegingen waren op het gebied van selfcare, wist ik er wel een; een kleurplaat!  Na Merels enthousiaste reactie ben ik gelijk aan het tekenen geslagen. Scroll naar beneden voor de selfcare kleurplaat, een samenwerking van Sieben Medical Art en Merel Wildschut speciaal voor de Meer Meer nieuwsbrief!
​​​​​​​
Je kunt hieronder de kleurplaat gratis downloaden voor persoonlijk gebruik - print hem, kleur/verf/klieder hem in en deel het met de wereld, maar houd de naamsvermelding er in. Oh en tag Merel en mij, we vinden het super leuk om te zien wat je er mee maakt! 
Heb je geen printer, maar wel een ipad of andere tablet? Dan kun je de kleurplaat ook importeren in procreate of een andere teken app!
Heb je geen printer in huis, maar wil je wel graag een fysieke kleurplaat inkleuren? Geen nood! Via de tweede knop kun je hem in mijn webwinkel bestellen; Ik print hem voor je uit op mooi 200 grams tekenpapier en stuur hem in een verstevigde envelop naar je op. Met een track & trace code kun je het pakje volgen en weet je precies wanneer je aan de slag kunt gaan!
Wil je als eerste weten wanneer er nieuwe kaarten, schilderingen en prints in mijn webshop staan, nieuwe freebies op de website verschijnen of een kijkje achter de schermen? Schrijf je in voor mijn maandelijkse nieuwsbrief! 
Back to Top